Κατασκευή eShop

Αξιοποιήστε τη δυναμική του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και αυξήστε τις πωλήσεις σας!
Γιατί να επενδύσετε στο eCommerce

Σε μια εποχή που επικρατεί έντονο υφεσιακό περιβάλλον στην ελληνική οικονομία, η κατασκευή eshop και η επένδυση στο ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί ουσιαστική διέξοδο, καθώς ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου συνεχίζει να παρουσιάζει αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα 2010-2015, ο κύκλος εργασιών των ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων αυξήθηκε από € 1,1 δισ. το 2010 σε € 4,4 δισ. το 2014, εμφανίζοντας ρυθμούς ανάπτυξης από 15 μέχρι 48% κάθε χρόνο.

Ρυθμός Ανάπτυξης
2011
30%
2012
48%
2013
25%
2014
15%
2015
20%
Αποκτήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ανταποκρίνεται ιδανικά στο μέγεθος, τη λειτουργία αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.
Ηλεκτρονικές Αγορές ανά κλάδο
Εισιτήρια Ταξιδιών & Ενοικίαση Αυτοκινήτων
81%
Ξενοδοχεία & Διαμονή
69%
Εισιτήρια Εκδηλώσεων
69%
Εξοπλισμός Η/Υ
68%
Ένδυση & Υπόδυση
59%
Ηλεκτρονικές Συσκευές
48%
Έτοιμο Φαγητό
46%
Βιβλία
46%
Έπιπλα & Οικιακές Ηλεκτρικές Συσκευές
43%
Είδη Προσωπικής Φροντίδας & Καλλυντικά
39%
Φάρμακα & Συμπληρώματα Διατροφής
31%
Προοπτικές Ανάπτυξης

Οι προοπτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου στην ελληνική αγορά είναι ιδιαίτερα θετικές και για την επόμενη 5ετία, λαμβάνοντας υπόψη και οικονομοτεχνικές παραμέτρους όπως:

Η συμπίεση του κόστους και η δυνατότητα του καταναλωτή να επωφεληθεί καλύτερες τιμές μέσω internet, σε μία περίοδο που το εισόδημα και η αγοραστική του δύναμη έχουν περιοριστεί σημαντικά.

Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης του Έλληνα καταναλωτή σε σχέση με τις αγορές μέσω internet, που σταδιακά μετατρέπονται σε κομμάτι της καθημερινότητας για όλους (περιθώριο επέκτασης).

Η μεγάλη εξοικείωση του πιο ενεργού καταναλωτικά τμήματος του πληθυσμού (ηλικίες 15-45 ετών) με το διαδίκτυο και τις online αγορές.

Ο συσχετισμός αυτός αναμένεται να παγιωθεί στα επόμενα χρόνια, με τον κύκλο εργασιών του ηλεκτρονικού εμπορίου στην ελληνική αγορά να αναμένεται να διπλασιαστεί.

κατασκευή eshop τιμές

Κατασκευή eShop με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές eCommerce

eShop με Magento
eShop με opencart
eShop με WOOCOMMERCE
eShop με VirtueMart

προσφορά για κατασκευή eshop

Θέλετε λειτουργικό και αποδοτικό eShop;

Επικοινωνήστε για να συζητήσουμε και να αναπτύξουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα!